Diensten

Wij leveren complete gasdistributiesystemen voor medische en technische gassen, vanaf de bron (gascilinders of tank) tot en met het afnamepunt. We leveren en monteren het leidingsysteem inclusief alle bijbehorende appendages. Het leidingsysteem kan afhankelijk van de toepassing, type leiding, of wens, worden gelast, hard gesoldeerd, gekneld of gelijmd. Onze eigen, ervaren montageploeg verzorgt de montage op locatie binnen heel Nederland.

Werkwijze

Eerlijk, open en duidelijk: dat is onze aanpak. We communiceren helder en laten geen onduidelijkheden ontstaan. We gaan als volgt te werk:

01

We komen bij u langs op locatie en bespreken aan de hand van uw wensen of specificatie hoe het gasdistributiesysteem dient te worden uitgevoerd. We bepalen welk type leiding, apparatuur en bevestigingsmateriaal het beste kan worden toegepast. Hierbij gaan we uit van de beste kwaliteit-prijsverhouding. We passen geen (extra) dure apparatuur toe als dat niet nodig is. Eén en ander kan ook worden aangeboden op basis van een bestek.

02

Bij de uitvoering wordt vooraf het project (meestal op locatie) door onze projectleider (en klant) met de montageploeg doorgesproken. Zodoende weet de montageploeg exact wat te doen en bij eventuele afwijkingen zal direct worden ingegrepen in overleg met de projectleider en klant. We proberen te allen tijde stagnatie tijdens het project te voorkomen.

03

Nadat de installatie gereed is, wordt het leidingsysteem op druk getest. Eén en ander wordt in een rapportage aan u overhandigd.

Heeft u een vraag over onze diensten?

Kunt u het juiste product of dienst niet vinden of wilt u een offerte op maat? Neem dan contact met ons op.