• Hulp nodig?

  Heeft u vragen over een product of dienst, staat waar u naar op zoek bent niet op onze website of wilt u een offerte op maat? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer:

  +31(0)24 645 58 88 Contactformulier
 • Gasflessenkasten

  Enon levert ook veiligheidskasten voor opslag van gasflessen in werkruimtes en voor buitenopslag.
  Onze reduceerstations worden in de gasflessenkast geïnstalleerd en van daaruit gaat het leidingwerk naar het afnamepunt van de gebruiker. De gasflessenkasten bieden maximale veiligheid bij de opslag van gasflessen, tot negentig minuten brandwerendheid (afhankelijk van het model). De gaskasten komen uit Duitsland en zijn van hoge kwaliteit.

  Centrale gasvoorziening

  Met centrale gasvoorziening bedoelen we systemen waarbij de gascilinders op één plaats zijn opgesteld en de gassen via een vast leidingsystemen naar de verbruiksplaatsen (afnamepunten) worden geleid.

  Decentrale gasvoorziening

  Met decentrale gasvoorziening bedoelen we afzonderlijke voorzieningseenheden die (meestal inpandig) direct op of in de directe omgeving van de verbruiksplaats zijn opgesteld. Voor nieuwbouw of uitbreiding van bestaande gasvoorzieningen proberen we in eerste instantie altijd duidelijkheid te verkrijgen over de voor- en nadelen van centrale en decentrale gasvoorziening.

  Gasflessenkast 90 min. brandwerend

  Gasflessenkast 90 min. brandwerend

   

  G-line brandwerende gasflessenkasten voor inpandige toepassing

   

  Gasflessenkast met zichtvensters

  Gasflessenkast met zichtvensters

   

  G-line gasflessenkasten voor uitpandige toepassing

   

   

  Heeft u een vraag over gasflessenkasten? Neem gerust contact met ons op.

  Share